SIJAISAUTO

Tarvitsetko sijaisauton?
Me järjestämme sen Sinulle

Valtakunnallinen palvelunumeromme on
030 6364 000

Jos tarvitset korjauksen ajaksi sijaisauton, me järjestämme Sinulle sellaisen.

Pyydä sijaisauto ajanvarauksen yhteydessä, jolloin sijaisauto on valmiina, kun tuot autosi korjaukseen. Tarvittaessa sijaisauto voidaan toimittaa jopa hinausauton kyydissä, jos oma autosi tarvitsee hinausta. Kun autosi korjaus on valmis, palautat samalla sijaisauton meille.

Sijaisautojen hinnat riippuvat automallista ja sijaiskäytön kestosta. Varmista oman sijaisautosi hinta ajanvarauksen yhteydessä.

HUOMIOITAVAA

  • Mikäli olet kolarin syytön osapuoli ja autosi on joko oma, osamaksu- tai rahoitusleasingauto, korvaa vastapuolen vakuutusyhtiö sijaisauton vuokrauskuluista 94% ajalta, jolloin autosi on korjattavana. Huoltoleasingautojen osalta korvaa vastapuoli sijaisautokuluista täydet 100 %.
  • Kaskovahingoissa vakuutusyhtiö korvaa sijaisautosta aiheutuvia kustannuksia, mikäli Sinulla on autovakuutukseesi liittyvä jatkuvuusturva tai sijaisautovakuutus. Oikeuden sijaisautoon voit varmistaa helposti soittamalla omaan vakuutusyhtiöösi.
  • Saadaksesi korvauksen sijaisauton käytöstä, tulee vakuutusyhtiöön toimittaa aina vahinkoilmoitus ja käyttötarveselvitys. Käyttötarveselvityksessä osoitat tarvitsevasi autoa työssäsi tai sen, että auto on muuten päivittäisen liikkumisessasi välttämätön.
  • Kun vakuutusyhtiö on sitoutunut maksamaan 94 % vuokrasta, maksat itse vain 6 % vuokraosuuden.

Lataa käyttötarveselvitys lomake

Tutustu muihin palveluihimme

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search